Ohjeet

Tavoitat meidät myös sähköpostilla:

king billy casino Asenna ja pelaa
king billy casino Install and play

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimassa alkaen: 15.10.2019
Päivitetty: 27.10.2022

1. YLEISTÄ

Nämä tiedot kerätään lakisääteisten vaatimusten mukaisesti, jotka koskevat uhkapelien järjestämistä ja palvelun laillista käyttöä. Me saatamme käyttää sinun tietojasi, osittain tai kokonaan, ja siirtää ne tarvittaessa kolmannelle osapuolelle (henkilöllisyyden todentamista suorittavat tahot) tietojen varmennusta varten. Tämä tehdään, jotta voimme tarjota sivuston palvelut sekä varmistua niiden laillisesta käytöstä. Esimerkki: käyttäjän iän varmennus.

Rekisterinpitäjinä meillä on lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat pelata sivustolla ja jotta heille voidaan myös tarjota lisäpalveluita. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi niitä keräämme ja miten niitä hyödynnetään.

Verkkosivun www.kingbilly.com (“Kasino”, “Verkkosivusto”, “Yhtiö”, “Me”, “Meitä”, “Meidän”) omistaa ja sitä ylläpitää N1 Interactive Ltd, yritys, joka on perustettu Maltan lakien mukaisesti. Yhtiön rekisteröintinumero on C 81457 ja rekisteröity osoite on 206, Wisest House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta. N1 Interactive Ltd on lisensoitu Maltalla ja sitä hallitsee Maltan peliviranomainen (www.mga.org.mt) seuraavalla lisenssillä: MGA / B2C / 394/2017 (myönnetty 01.08.2018).

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännössä tai omien tietojesi suojauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä seuraavaan tahoon: Data Protection Officer, sähköpostiosoite [email protected]

Rekisteröitymällä tälle Verkkosivustolle annat suostumuksesi tälle tietosuojakäytännölle. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua luovuttaa meille henkilötietojasi, sinun ei tule käyttää tätä Verkkosivustoa.

Ole hyvä ja huomioi, että tietosuojakäytäntö muodostaa sopimuksen sinun ja Yhtiön välille. Me saatamme tehdä aika ajoin muutoksia näihin ehtoihin. Teemme parhaamme informoidaksemme sinua mahdollisista muutoksista, mutta suosittelemme silti, että vierailet tällä sivulla säännöllisesti. Jos jatkat sivuston käyttöä ilmaiset suostumuksesi tietosuojakäytäntöömme.

2. KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkilötiedot, joita saatamme vaatia ja käyttää, sisältävät, mutta eivät ole rajoitettu:

a) Kaikki sellainen informaatio, jonka syötät sivustolla olevalle rekisteröintilomakkeelle ja muille lomakkeille, ja lähetät meille joko Verkkosivuston kautta tai sähköpostilla (esim. etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);

b) Viestien vaihto meille Verkkosivuston, sähköpostin, web chatin tai minkä tahansa muun kommunikointivälineen kautta;

c) Koko pelitilin transaktiohistoria, riippumatta siitä, ovatko tapahtumat suoritettu Verkkosivuston tai muiden kommunikointivälineiden kautta;

d) Verkkosivuston kirjautumistiedot sisältäen verkkoliikennedatan, GeoIP paikannusdatan, selaimen/päätelaitteen informaation, weblokit, aktiviteettilokit ja muut verkkoliikenteeseen liittyvät tiedot, jotka on tallennettu järjestelmäämme;

e) Dokumentit ja muut todistukset, jotka olemme pyytäneet sinulta tilisi henkilötietojen vahvistamiseksi, talletusten tai kotiutusten prosessoimiseksi ja huijausten/petosten torjumiseksi (joko omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön vaatimusten vuoksi);

f) Kyselyihin sekä muihin asiakasarviointeihin vastaaminen, joita saatamme suorittaa ajoittain.

3. NÄIN KÄYTÄMME SINUN TIETOJASI

Me käytämme sinulta kerättyjä tietoja voidaksemme tarjota sinulle käyttämäsi palvelun. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

a) Pelipanosten ja transaktioiden prosessointi. Tämä sisältää luottokortin ja online- maksujärjestelmien käytön;

b) Tarjoamme sinulle pelejä sekä muita oheispalveluita, joita haet Verkkosivultamme;

c) Asiakastuen tarjoaminen, kuten esimerkiksi avustaminen tilisi perustamisessa ja hallinnassa;

d) Tarvittavien tilin varmennustoimenpiteiden identifiointi ja suorittaminen;

e) Informaation tarjoaminen promootioista rekisteröityneille pelaajille, tai promootiotyyppisen informaation tarjoaminen valituista liikekumppaneistamme, osakkuusyhtiöistä tai affiliaateista (vain jos pelaaja on erikseen suostunut vastaanottamaan markkinointi-informaatioita);

f) Lakisääteisten vastuiden noudattaminen, mukaan lukien rahanpesua torjuvat lait (AML) sekä toiminta terrorismin rahoittamista vastaan (CFT);

g) Transaktioiden seuranta ja tutkinta petosten, väärinkäytösten, rahanpesun ja muun laittoman tai epäilyttävän pelitoiminnan estämiseksi;

h) Asiakkaiden trendien analysointi markkinatutkimusarvioinneilla (osallistuminen tutkimuksiin ei ole pakollista ja voit aina valita olla osallistumatta);

i) Tutkimuksen ja tilastollisen analyysin suorittaminen kerätyistä tiedoista.

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Jos et ole valinnut olla vastaanottamatta markkinointimateriaalia, saatamme käyttää sinun Henkilötietojasi, mukaan luettuna sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, lähettääksemme sinulle informaatioita tuotteista, palveluista ja promootioista. Tämä voi sisältää tietoa tuotteista ja palveluista liikekumppaneiltamme, kuten kasinoiden pelintarjoajilta. Jos haluat olla vastaanottamatta tällaista markkinointiviestintää, voit tehdä valinnan pelitilisi asetuksista tai ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Huomaa, että vastaanottamalla palkintoja tai voittoja sivustolla järjestetyistä peleistä ja kilpailuista, annat hyväksyntä sille, että nimeäsi tai nimimerkkiäsi voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin ilman erillistä korvausta, paitsi jos lainsäädäntö estää sen.

5. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Me emme kerää henkilötietoja sinun tietämättäsi. Saatamme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos olet antanut meille tällaista informaatiota käyttämällä palveluitamme tai kommunikoimalla kanssamme.

Saatamme saada lakisääteisiä henkilötietoja online-palveluntarjoajilta, kuten petoksentorjuntaan erikoistuneilta yhtiöiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden käyttää kolmansien osapuolien tarjoajia teknisen tuen saamiseksi käsitellessämme online-transaktioita ja pelien sisältöä.

Ota huomioon, että meille saatetaan antaa pääsy mihin tahansa informaatioon, jotka olet antanut tällaisille palveluntarjoajille ja kolmannen osapuolen sähköisille palveluille. Voit olla varma siitä, että käsittelemme huolellisesti tällaista informaatiota, kuten tässä tietosuojakäytännössä on kerrottu. Kaikki antamasi tiedot paljastetaan yrityksen ulkopuolisille tahoille vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja me ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme sen, että kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa tehdyt sopimukset suojaavat aina henkilötietojasi.

6. TIEDON VASTAANOTTAJAT

Me saatamme välittää sinun meille luovuttaman informaation tahoille, jotka ovat yritysryhmämme sisällä tai ovat liikekumppaneitamme. Näihin yrityksiin kuuluvat emoyhtiöt, niiden emoyhtiöt ja näiden yhtiöiden kaikki tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa, ja joiden kanssa meille on voimassa oleva sopimus. N1 Interactive Ltd, tai jokin muu yritysryhmässä oleva yritys, voi suorittaa tietojesi käsittelyn, ja ne voivat käyttää tarvittaessa kolmatta osapuolta tietojenkäsittelytarpeiden täyttämiseen.

Yrityksemme työntekijöillä, tarkemmin sanottuna tietosuojavastaavalla, rahanpesusta vastaavalla henkilöllä, maksujen ja petoksen torjunnan analyytikoilla, asiakaspalveluhenkilöillä, asiakaspysyvyyden parissa työskentelevillä henkilöillä, VIP-pelaajien managerilla ja muilla valituilla työntekijöillä, on myös oltava pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi tarkoituksenaan työtehtävien suorittaminen sekä avun tarjoaminen sinulle.

Niillä työntekijöillä, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn tai liittyvät siihen, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellisuutta sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyyttä koskevien lakien mukaisesti.

Jotta voisimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, me ja / tai palveluntarjoajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueilla sekä tietojen käsittelijöille, jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Tämän takia, selaamalla verkkosivustoa ja kommunikoimalla sähköisesti kanssamme, tiedostat ja hyväksyt miten me (tai alihankkijamme) prosessoimme tietojasi näissä maissa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme paljastaa henkilötietojasi, mikäli laki, asetus tai muu laillinen haaste sitä vaatii. Voimme myös paljastaa henkilötietojasi viranomaisille tai lakeja valvoville tahoille, mikäli uskomme sen olevan tarpeellista Yhtiön, sen asiakkaiden tai minkä tahansa kolmannen osapuolen laillisten etujen suojaamiseksi.

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

a) kun laki velvoittaa meitä toimimaan niin;

b) Mikäli Verkkosivuston on jaettava tietoja maksujen käsittelijöiden kanssa helpottaakseen maksutapahtumien käsittelyä, heidän tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. (Suurimman osan pankkikorttitapahtumista käsittelee Trustly, jonka tietosuojakäytäntö erityisesti koskee tällaisia tapahtumia. Tapahtumia käsitelevät myös Bambora tai Paysafe);

c) Noudattaaksemme lakisääteisiä velvollisuuksiamme ja vastuita asiaankuuluvien lupa- ja sääntelyviranomaisia kohtaan sekä kaikkia velvollisuuksia ja vastuita, jotka kuuluvat minkä tahansa muun sovellettavan lainsäädännön ja muiden sovellettavien sääntelyviranomaisten kanssa muilla lainkäyttöalueilla.;

d) Kun Yritys uskoo, että tietojen paljastaminen on tarpeen yrityksen tai pelaajan turvallisuuden tai muiden tahojen turvallisuuden suojelemiseksi, petoksen tutkimiseksi tai hallituksen pyyntöön vastaamiseksi;

e) Jos markkinointipalvelun toimittajamme tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseen;

f) Kaikille muille kolmansille osapuolille pelaajan etukäteen antamalla suostumuksella.

Käytämme rajoitettujen henkilötietojen käsittelyyn puolestamme kolmansien osapuolien tietojenkäsittelijöitä. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat Verkkosivustoa erityisesti verkkosivustojen isännöintiin ja toimintaan, markkinointiin, analytiikkaan, verkkosivustojen parantamiseen ja sähköpostiuutiskirjeiden lähettämiseen liittyen. Varmistamme, että henkilötietojen siirto vastaanottajalle on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaista, ja että käsittelijälle asetetaan samat velvollisuudet kuin meille, vastaavan Palvelusopimuksen mukaan.

Sivustomme voivat sisältää myös sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. "Jaa"- tai "Tykkää"-painikkeet). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Jos tietoja kerätään tällä tavalla, niiden käsittelyyn sovelletaan asianomaisten sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytäntöä.

Edellä mainittujen lisäksi voimme luovuttaa henkilötietoja myös, jos hankimme uusia yrityksiä. Mikäli Yhtiön rakenteessa tapahtuu muutoksia, kuten sulautuminen, yrityskauppa toisen yrityksen toimesta tai osittainen yrityskauppa, on erittäin todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai siirtoon. Osana käytäntöämme ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin vaikutamme tällaiseen henkilötietojen siirtoon.

Huomaathan, että sisältömme voidaan linkittää kolmansien osapuolien verkkosivustoille asiaankuuluvien viitteiden tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa tällaisesta ulkoisesta sisällöstä, joka voi sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojen käsittelyn ilmoituksia.

8. TIETOJEN SÄILYTYS

Kuten Käyttöehdoissa on kerrottu, sekä sinä, että Kasino, voivat päättää pelitilin sulkemisesta milloin tahansa. Tilin sulkemisen jälkeen säilytämme tietojasi niin kauan kuin laki vaatii. Tietoja voidaan käyttää vain siinä tapauksessa, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä taloudellisia ja verotietoja koskeviin tutkimuksiin, petoksiin, rahanpesuun tai muun laittoman toiminnan tutkimuksiin.

Sinun on syytä huomata, että johtuen rahanpesun vastaisista säädöksistä koskien luvanvaraista pelaamista Euroopan Unionin lainkäyttöalueilla, meillä on velvollisuus säilyttää rekisteröinnin yhteydessä toimitettuja henkilötietoja sekä kaikki pelitilin voimassaolon aikana kerätyt tiedot vähintään viisi vuotta viimeisestä pelaajan suorittamasta tapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Tästä johtuen emme voi hyväksyä pyyntöjä tietojen poistamisesta ennen tämän ajanjakson päättymistä.

9. TIETOJESI TURVALLISUUS

Me tiedostamme, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilökohtaisia tietojasi pelitilisi hallinnointia varten, meitä sitovat henkilötietojen suojaamista koskevat tiukat säädökset.

Tämän vuoksi, me pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintamallien sekä sovellettavien määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneita tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin varmistaaksemme, että kaikki meille lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Pelitilille on pääsy vain pelaajan uniikin ID:n sekä salasanan avulla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen autentikoinnin (2FA) tarjoamaan lisäturvaa ja estämään tilin luvattoman käytön. Sinä olet vastuussa oman kirjautumistietojesi turvallisesta säilytyksestä ja sinun täytyy varmistua siitä, että muilla henkilöillä ei ole pääsyä kirjautumistietoihisi.

10. OIKEUTESI

Tietosuojalaki antaa sinulle datan kohteena tietyt oikeudet, tietyissä olosuhteissa. Lain mukaan sinulla on oikeus:

- Pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää maksutta kopio hallussamme olevista henkilötiedoistasi;

- Pyytää henkilötietojesi oikaisua. Tämä tarkoittaa, että jos jokin hallussamme oleva henkilötieto sinusta on puutteellinen tai virheellinen, sinulla on oikeus saada ne oikaistuiksi. Muista kuitenkin, että saatamme tarvita todisteita ja asiakirjoja (kuten henkilöllisyystodistusta tai osoitetodistusta) pyyntösi tueksi. Pyyntö saatetaan hylätä lakisääteisten velvoitteidemme vuoksi;

- Pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämä tarkoittaa, että voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos meillä ei ole enää laillista perustetta jatkaa niiden käsittelyä tai säilyttää niitä. Huomaa, että tämä oikeus ei ole ehdoton

– eli emme voi täyttää pyyntöäsi, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tiedot tai jos meillä on syytä olettaa, että tietojen säilyttäminen on välttämätöntä puolustaaksemme itseämme oikeusriidassa;

- Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme meidän tai kolmannen osapuolen oikeudellisiin etuihin tietojesi käsittelyssä ja koet, että tietojenkäsittelymme tällä tavalla vaikuttaa perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Joissain tapauksissa pystymme kuitenkin osoittamaan, että meillä on pakottava oikeutettu peruste käsitellä tietojasi, mikä voi ohittaa oikeutesi. Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä edellä mainitun Yrityksen laillisten etujen perusteella ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme;

- Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Voit pyytää meitä keskeyttämään väliaikaisesti henkilötietojesi käsittelyn jossakin seuraavista tilanteista: (a) jos haluat meidän varmistavan tietojen oikeellisuuden, (b) jos tietojen käyttömme on laitonta, mutta et halua meidän poistavan niitä, (c) jos tarvitset meidän säilyttävän tietosi, vaikka emme enää tarvitse niitä, jotta voit näyttää toteen, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia, tai (d) jos olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia syitä käyttää niitä;

- Pyytää henkilötietojesi siirtoa (eli tietojen siirrettävyyttä). Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä toimittamaan sinulle tiettyjä käsittelemiämme tietoja sinusta, jotta voit siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus koskee vain tietoja, jotka on hankittu automatisoiduilla tavoilla, ja joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai jos olemme käyttäneet tietoja täyttääksemme kanssasi tehdyn sopimuksen mukaiset velvoitteemme.;

- Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun luotamme suostumukseesi tietojesi käsittelyyn. "Poistaminen" tai suostumuksesi peruuttaminen eivät vaikuta suorittamamme käsittelyn laillisuuteen siihen asti, kun peruutat suostumuksesi. Suostumuksen peruuttaminen tarkoittaa, että et jatkossa enää halua meidän käsittelevän tietojasi tällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että et voi suostumuksellasi mahdollistaa Yhtiötä tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluita (kuten markkinointia). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa verkkosivuston tiliprofiilin asetuksista;

- Tehdä valituksen valvontaviranomaiselle;

Voidaksemme käyttää oikeuksiasi yllä kuvatulla tavalla saatamme joutua pyytämään sinusta tarkkoja tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi. Tämä on turvatoimenpide varmistaaksemme, että olemme varmoja siitä, että henkilö, jolle luovutamme henkilötietojasi, olet todella sinä. Teemme parhaamme vastataksemme kaikkiin laillisiin pyyntöihin kuukauden kuluessa pyynnön lähettämisestä. Jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä tietyn ajanjakson aikana, pyynnön toteuttaminen voi viedä meiltä aikaa hieman kauemmin. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle lykkäyksestä.

11. YHTEYSTIEDOTOIKEUTESI

Voit ottaa aina yhteyttä liittyen tietosuojakäytäntöön, jos haluat:

a) Varmistaa meidän sinusta keräämämme tiedon paikkansapitävyyden;

b) Tiedustella henkilötietojesi käytöstä;

c) Estää tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin;

d) Päivittää tai korjata meille antamaasi informaatiota (tällaisissa tapauksissa sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia muutosten toteuttamiseksi). Otathan huomioon, että on laitonta toimittaa meille virheellistä informaatiota. On sinun tehtäväsi varmistua siitä, meillä on hallussamme ajan tasalla olevat tiedot.

Jos haluat pyytää kopion keskusteluista, talletushistoriasta, panostushistoriasta, pelihistoriasta, jne. voit ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Olemme nimittäneet DPO:n (”Data Protection Officer), joka on vastaa kaikkiin kysymyksiin tähän tietosuojakäytäntöön liittyen. Jos sinulla on jotain kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ole hyvä ja ota yhteyttä DPO:hon sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Lisäksi GDPR:n 77 artiklan mukaan, sinulla on oikeus tehdä tietojesi käsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle, siinä jäsenvaltiossa, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi ovat tai väitetty rikkomus on tapahtunut.

12. EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Kun vierailet Verkkosivullamme, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoa vieraillustasi, kuten esimerkiksi käyttämäsi selain, IP-osoite ja viittaava verkkosivusto. Tämä tietojenkeruu voidaan tehdä yhteistyössä käyttämämme alustan toimittajien ja partnereiden kanssa. Voimme saada heiltä Verkkosivustomme vierailijoiden yleisiä demografiatietoja sekä sivuston käyttöä koskevia tietoja. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman erillisen suostumuksen saamista.

Keräämme edellä mainittua informaatiota evästeiden ja vastaavien jäljitystyökalujen avulla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai päätelaitteellesi, kun vierailet Verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä Verkkosivuston toiminnalle; toiset parantavat Verkkosivuston käyttökokemusta ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alta löydät käytettyjen evästeiden tyypit sekä niiden tarkoitukset.

Vaaditut evästeet: mahdollistavat navigaation sekä sivustojen perustoiminnot, kuten esimerkiksi vain jäsenille tarkoitetut osiot Verkkosivustosta.

Toiminnalliset evästeet: auttavat meitä analysoimaan, miten käytät sivustoa ja mitä valintoja teet sivustolla (esimerkiksi session avain, kieli tai maa), jotta voimme tallettaa nämä asetukset ja tarjota sinulle personoidun käyttökokemuksen.

Mainosevästeet: auttavat meitä mittaamaan, kuinka tehokasta sisältömarkkinointimme on. Partnerimme tarjoavat nämä evästeet uusien pelaajien rekisteröintien seuraamiseksi markkinointiviestinnästä. Me emme jaa sinun henkilötietojasi (kuten nimi tai sähköpostiosoite) yhteistyökumppaneille paitsi sivuston käyntiä koskevista tiedoista, jota kyseiset mainosevästeet ovat keränneet suoraan. Sivustosi käyntitiedot voidaan kuitenkin linkittää muihin henkilökohtaisiin tietoihin, jotka palveluntarjoajat ovat keränneet muiden lähteiden kautta. Viimeksi mainittua ulkoista tietojenkäsittelyä säätelevät näiden kolmansien osapuolien tietosuojailmoitukset ja käytännöt.

Edellä mainittujen lisäksi, käytämme useita kolmannen osapuolen toimittajia, jotka asettavat evästeitä tälle Verkkosivustolle, joiden tarkoituksena on auttaa niitä toimittamaan vaaditut palvelut. Tällaisia palveluita ovat muun muassa, mutta ei vain rajoitettu näihin, Verkkosivuston käyttökokemuksen parantaminen seuraamalla aktiviteettiasi sivustolla ja markkinointikampanjan tehokkuuden mittaaminen.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat, on mahdollista blokata osa evästeistä tai kaikki evästeet, tai poistaa kaikki asetetut evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Me emme kuitenkaan suosittele tätä, sillä evästeiden estäminen tai poistaminen saattaa rajoittaa Verkkosivuston käyttöäsi.

13. NETENT-PELIT

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, NetEntin tietosuojakäytäntö on myös voimassa. Löydät sen täältä.

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön