Ohjeet

Tavoitat meidät myös sähköpostilla:

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimassa alkaen: 15.10.2019
Päivitetty: 16.4.2020

1. YLEISTÄ

Nämä tiedot kerätään lakisääteisten vaatimusten mukaisesti, jotka koskevat uhkapelien järjestämistä ja palvelun laillista käyttöä. Me saatamme käyttää sinun tietojasi, osittain tai kokonaan, ja siirtää ne tarvittaessa kolmannelle osapuolelle (henkilöllisyyden todentamista suorittavat tahot) tietojen varmennusta varten. Tämä tehdään, jotta voimme tarjota sivuston palvelut sekä varmistua niiden laillisesta käytöstä. Esimerkki: käyttäjän iän varmennus.

Rekisterinpitäjinä meillä on lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat pelata sivustolla ja jotta heille voidaan myös tarjota lisäpalveluita. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi niitä keräämme ja miten niitä hyödynnetään.

TVerkkosivun www.kingbilly.com (“Kasino”, “Verkkosivusto”, “Yhtiö”, “Me”, “Meitä”, “Meidän”) omistaa ja sitä ylläpitää N1 Interactive Ltd, yritys, joka on perustettu Maltan lakien mukaisesti. Yhtiön rekisteröintinumero on C 81457 ja rekisteröity osoite on 206, Wisest House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta. N1 Interactive Ltd on lisensoitu Maltalla ja sitä hallitsee Maltan peliviranomainen (www.mga.org.mt) seuraavalla lisenssillä: MGA / B2C / 394/2017 (myönnetty 01.08.2018).

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännössä tai omien tietojesi suojauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä seuraavaan tahoon: Data Protection Officer, sähköpostiosoite [email protected]

Rekisteröitymällä tälle Verkkosivustolle annat suostumuksesi tälle tietosuojakäytännölle. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua luovuttaa meille henkilötietojasi, sinun ei tule käyttää tätä Verkkosivustoa.

Ole hyvä ja huomioi, että tietosuojakäytäntö muodostaa sopimuksen sinun ja Yhtiön välille. Me saatamme tehdä aika ajoin muutoksia näihin ehtoihin. Teemme parhaamme informoidaksemme sinua mahdollisista muutoksista, mutta suosittelemme silti, että vierailet tällä sivulla säännöllisesti. Jos jatkat sivuston käyttöä ilmaiset suostumuksesi tietosuojakäytäntöömme.

2. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

Henkilötiedot, joita saatamme vaatia ja käyttää, sisältävät, mutta eivät ole rajoitettu:

a) Kaikki sellainen informaatio, jonka syötät sivustolla olevalle rekisteröintilomakkeelle ja muille lomakkeille, ja lähetät meille joko Verkkosivuston kautta tai sähköpostilla (esim. etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);

b) Viestien vaihto meille Verkkosivuston, sähköpostin, web chatin tai minkä tahansa muun kommunikointivälineen kautta;

c) Koko pelitilin transaktiohistoria, riippumatta siitä, ovatko tapahtumat suoritettu Verkkosivuston tai muiden kommunikointivälineiden kautta;

d) Verkkosivuston kirjautumistiedot sisältäen verkkoliikennedatan, GeoIP paikannusdatan, selaimen/päätelaitteen informaation, weblokit, aktiviteettilokit ja muut verkkoliikenteeseen liittyvät tiedot, jotka on tallennettu järjestelmäämme;

e) Dokumentit ja muut todistukset, jotka olemme pyytäneet sinulta tilisi henkilötietojen vahvistamiseksi, talletusten tai kotiutusten prosessoimiseksi ja huijausten/petosten torjumiseksi (joko omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön vaatimusten vuoksi);

f) Kyselyihin sekä muihin asiakasarviointeihin vastaaminen, joita saatamme suorittaa ajoittain.

3. NÄIN KÄYTÄMME SINUN TIETOJASI

Me käytämme sinulta kerättyjä tietoja voidaksemme tarjota sinulle käyttämäsi palvelun. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

a) Pelipanosten ja transaktioiden prosessointi. Tämä sisältää luottokortin ja online- maksujärjestelmien käytön;

b) Tarjoamme sinulle pelejä sekä muita oheispalveluita, joita haet Verkkosivultamme;

c) Asiakastuen tarjoaminen, kuten esimerkiksi avustaminen tilisi perustamisessa ja hallinnassa;

d) Tarvittavien tilin varmennustoimenpiteiden identifiointi ja suorittaminen;

e) Informaation tarjoaminen promootioista rekisteröityneille pelaajille, tai promootiotyyppisen informaation tarjoaminen valituista liikekumppaneistamme, osakkuusyhtiöistä tai affiliaateista (vain jos pelaaja on erikseen suostunut vastaanottamaan markkinointi-informaatioita);

f) Lakisääteisten vastuiden noudattaminen, mukaan lukien rahanpesua torjuvat lait (AML) sekä toiminta terrorismin rahoittamista vastaan (CFT);

g) Transaktioiden seuranta ja tutkinta petosten, väärinkäytösten, rahanpesun ja muun laittoman tai epäilyttävän pelitoiminnan estämiseksi;

h) Asiakkaiden trendien analysointi markkinatutkimusarvioinneilla (osallistuminen tutkimuksiin ei ole pakollista ja voit aina valita olla osallistumatta);

i) Tutkimuksen ja tilastollisen analyysin suorittaminen kerätyistä tiedoista.

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Jos et ole valinnut olla vastaanottamatta markkinointimateriaalia, saatamme käyttää sinun Henkilötietojasi, mukaan luettuna sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, lähettääksemme sinulle informaatioita tuotteista, palveluista ja promootioista. Tämä voi sisältää tietoa tuotteista ja palveluista liikekumppaneiltamme, kuten kasinoiden pelintarjoajilta. Jos haluat olla vastaanottamatta tällaista markkinointiviestintää, voit tehdä valinnan pelitilisi asetuksista tai ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Huomaa, että vastaanottamalla palkintoja tai voittoja sivustolla järjestetyistä peleistä ja kilpailuista, annat hyväksyntä sille, että nimeäsi tai nimimerkkiäsi voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin ilman erillistä korvausta, paitsi jos lainsäädäntö estää sen.

5. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Me emme kerää henkilötietoja sinun tietämättäsi. Saatamme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos olet antanut meille tällaista informaatiota käyttämällä palveluitamme tai kommunikoimalla kanssamme.

Saatamme saada lakisääteisiä henkilötietoja online-palveluntarjoajilta, kuten petoksentorjuntaan erikoistuneilta yhtiöiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden käyttää kolmansien osapuolien tarjoajia teknisen tuen saamiseksi käsitellessämme online-transaktioita ja pelien sisältöä.

Ota huomioon, että meille saatetaan antaa pääsy mihin tahansa informaatioon, jotka olet antanut tällaisille palveluntarjoajille ja kolmannen osapuolen sähköisille palveluille. Voit olla varma siitä, että käsittelemme huolellisesti tällaista informaatiota, kuten tässä tietosuojakäytännössä on kerrottu. Kaikki antamasi tiedot paljastetaan yrityksen ulkopuolisille tahoille vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja me ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme sen, että kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa tehdyt sopimukset suojaavat aina henkilötietojasi.

6. TIEDON VASTAANOTTAJAT

Me saatamme välittää sinun meille luovuttaman informaation tahoille, jotka ovat yritysryhmämme sisällä tai ovat liikekumppaneitamme. Näihin yrityksiin kuuluvat emoyhtiöt, niiden emoyhtiöt ja näiden yhtiöiden kaikki tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa, ja joiden kanssa meille on voimassa oleva sopimus. N1 Interactive Ltd, tai jokin muu yritysryhmässä oleva yritys, voi suorittaa tietojesi käsittelyn, ja ne voivat käyttää tarvittaessa kolmatta osapuolta tietojenkäsittelytarpeiden täyttämiseen.

Yrityksemme työntekijöillä, tarkemmin sanottuna tietosuojavastaavalla, rahanpesusta vastaavalla henkilöllä, maksujen ja petoksen torjunnan analyytikoilla, asiakaspalveluhenkilöillä, asiakaspysyvyyden parissa työskentelevillä henkilöillä, VIP-pelaajien managerilla ja muilla valituilla työntekijöillä, on myös oltava pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi tarkoituksenaan työtehtävien suorittaminen sekä avun tarjoaminen sinulle.

Niillä työntekijöillä, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn tai liittyvät siihen, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellisuutta sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyyttä koskevien lakien mukaisesti.

Jotta voisimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, me ja / tai palveluntarjoajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueilla sekä tietojen käsittelijöille, jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Tämän takia, selaamalla verkkosivustoa ja kommunikoimalla sähköisesti kanssamme, tiedostat ja hyväksyt miten me (tai alihankkijamme) prosessoimme tietojasi näissä maissa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Me emme myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

a) Kun laki velvoittaa meitä tekemään niin;

b) Jos verkkosivuston on jaettava tietoja maksuprosessistaan maksutapahtumien helpottamiseksi tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. (Useimmat pankkikorttitapahtumat käsittelee Trustly, jonka tietosuojakäytännöstä koskee tällaisia tapahtumia. Tapahtumia voi käsitellä myös Bambora tai Paysafe;

c) Jotta voimme noudattaa lakisääteisiä ja sääntelyä koskevia velvollisuuksiamme ja vastuitamme asiaankuuluville lupa- ja sääntelyviranomaisille sekä kaikkia muita sovellettavan lainsäädännön ja muiden lainkäyttöalueiden muiden sovellettavien säännösten mukaisia velvollisuuksia ja vastuita; transaktiot käsittelee Wirecard Bank AG, jonka (erityisesti suurin osa pankkikorttien tietosuojakäytännöstä koskee tällaisia tapahtumia);

d) Kun Yhtiö uskoo, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä Yhtiön tai pelaajan turvallisuuden, tai muiden turvallisuuden, suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai viranomaispyynnön vastaamiseksi;

e) Jos markkinointiin liittyvät palveluntarjoajamme vaativat informaatioita tehtäviensä suorittamiseksi;

f) Muille kolmansille osapuolille, joilla on pelaajan etukäteen antama suostumus.

Käytämme ulkopuolisia tietojenkäsittelijöitä käsittelemään rajoitetusti henkilötietoja meidän puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat Verkkosivustoa erityisesti sivustojen hostaukseen, ylläpitoon, markkinointiin, analytiikkaan, verkkosivustojen parantamiseen ja uutiskirjeiden lähettämiseen liittyen. Varmistamme, että henkilötietojen siirto vastaanottajalle tapahtuu sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja että datan käsittelijälle on asetettu samat velvoitteet, jotka koskevat myös meitä tämän palvelusopimuksen nojalla.

Verkkosivustomme voi sisältää myös sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. ”jaa” tai ”tykkää” - painikkeita). Tällaiset ovat kolmannen osapuolen toimittamia, kuten esimerkiksi Facebookin. Jos tietoja kerätään tällaisten toimintojen yhteydessä, niiden käsittelystä säätelee kyseessä olevan sosiaalisen median palvelun tietosuojakäytäntö.

Yllä olevan lisäksi, me saatamme luovuttaa henkilötietoja siinä tapauksessa, jos hankimme uusia liiketoimintoja. Jos Yhtiön rakenteessa tapahtuu muutoksia, kuten fuusio, toisen yrityksen hankinta tai osittainen hankinta, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai luovutukseen. Me ilmoitamme, osana tietosuojakäytäntöämme, pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin vaikutamme heidän henkilötietojensa siirtoon.

Huomaa, että verkkosivujemme sisällössä voi olla linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tarvittavan informaation tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa tällaisesta ulkoisesta sisällöstä, joka voi sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojen käsittelyyn liittyviä säädöksiä.

8. TIETOJEN SÄILYTYS

Kuten Käyttöehdoissa on kerrottu, sekä sinä, että Kasino, voivat päättää pelitilin sulkemisesta milloin tahansa. Tilin sulkemisen jälkeen säilytämme tietojasi niin kauan kuin laki vaatii. Tietoja voidaan käyttää vain siinä tapauksessa, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä taloudellisia ja verotietoja koskeviin tutkimuksiin, petoksiin, rahanpesuun tai muun laittoman toiminnan tutkimuksiin.

Sinun on syytä huomata, että johtuen rahanpesun vastaisista säädöksistä koskien luvanvaraista pelaamista Euroopan Unionin lainkäyttöalueilla, meillä on velvollisuus säilyttää rekisteröinnin yhteydessä toimitettuja henkilötietoja sekä kaikki pelitilin voimassaolon aikana kerätyt tiedot vähintään viisi vuotta viimeisestä pelaajan suorittamasta tapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Tästä johtuen emme voi hyväksyä pyyntöjä tietojen poistamisesta ennen tämän ajanjakson päättymistä.

9. TIETOJESI TURVALLISUUS

Me tiedostamme, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilökohtaisia tietojasi pelitilisi hallinnointia varten, meitä sitovat henkilötietojen suojaamista koskevat tiukat säädökset.

Tämän vuoksi, me pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintamallien sekä sovellettavien määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneita tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin varmistaaksemme, että kaikki meille lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Pelitilille on pääsy vain pelaajan uniikin ID:n sekä salasanan avulla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen autentikoinnin (2FA) tarjoamaan lisäturvaa ja estämään tilin luvattoman käytön. Sinä olet vastuussa oman kirjautumistietojesi turvallisesta säilytyksestä ja sinun täytyy varmistua siitä, että muilla henkilöillä ei ole pääsyä kirjautumistietoihisi.

10. YHTEYSTIEDOT

Voit ottaa aina yhteyttä liittyen tietosuojakäytäntöön, jos haluat:

a) Varmistaa meidän sinusta keräämämme tiedon paikkansapitävyyden;

b) Tiedustella henkilötietojesi käytöstä;

c) Estää tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin;

d) Päivittää tai korjata meille antamaasi informaatiota (tällaisissa tapauksissa sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia muutosten toteuttamiseksi). Otathan huomioon, että on laitonta toimittaa meille virheellistä informaatiota. On sinun tehtäväsi varmistua siitä, meillä on hallussamme ajan tasalla olevat tiedot.

Jos haluat pyytää kopion keskusteluista, talletushistoriasta, panostushistoriasta, pelihistoriasta, jne. voit ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Olemme nimittäneet DPO:n (”Data Protection Officer), joka on vastaa kaikkiin kysymyksiin tähän tietosuojakäytäntöön liittyen. Jos sinulla on jotain kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ole hyvä ja ota yhteyttä DPO:hon sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Lisäksi GDPR:n 77 artiklan mukaan, sinulla on oikeus tehdä tietojesi käsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle, siinä jäsenvaltiossa, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi ovat tai väitetty rikkomus on tapahtunut.

11. EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Kun vierailet Verkkosivullamme, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoa vieraillustasi, kuten esimerkiksi käyttämäsi selain, IP-osoite ja viittaava verkkosivusto. Tämä tietojenkeruu voidaan tehdä yhteistyössä käyttämämme alustan toimittajien ja partnereiden kanssa. Voimme saada heiltä Verkkosivustomme vierailijoiden yleisiä demografiatietoja sekä sivuston käyttöä koskevia tietoja. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman erillisen suostumuksen saamista.

Keräämme edellä mainittua informaatiota evästeiden ja vastaavien jäljitystyökalujen avulla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai päätelaitteellesi, kun vierailet Verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä Verkkosivuston toiminnalle; toiset parantavat Verkkosivuston käyttökokemusta ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alta löydät käytettyjen evästeiden tyypit sekä niiden tarkoitukset.

Vaaditut evästeet: mahdollistavat navigaation sekä sivustojen perustoiminnot, kuten esimerkiksi vain jäsenille tarkoitetut osiot Verkkosivustosta.

Toiminnalliset evästeet: auttavat meitä analysoimaan, miten käytät sivustoa ja mitä valintoja teet sivustolla (esimerkiksi session avain, kieli tai maa), jotta voimme tallettaa nämä asetukset ja tarjota sinulle personoidun käyttökokemuksen.

Mainosevästeet: auttavat meitä mittaamaan, kuinka tehokasta sisältömarkkinointimme on. Partnerimme tarjoavat nämä evästeet uusien pelaajien rekisteröintien seuraamiseksi markkinointiviestinnästä. Me emme jaa sinun henkilötietojasi (kuten nimi tai sähköpostiosoite) yhteistyökumppaneille paitsi sivuston käyntiä koskevista tiedoista, jota kyseiset mainosevästeet ovat keränneet suoraan. Sivustosi käyntitiedot voidaan kuitenkin linkittää muihin henkilökohtaisiin tietoihin, jotka palveluntarjoajat ovat keränneet muiden lähteiden kautta. Viimeksi mainittua ulkoista tietojenkäsittelyä säätelevät näiden kolmansien osapuolien tietosuojailmoitukset ja käytännöt.

Edellä mainittujen lisäksi, käytämme useita kolmannen osapuolen toimittajia, jotka asettavat evästeitä tälle Verkkosivustolle, joiden tarkoituksena on auttaa niitä toimittamaan vaaditut palvelut. Tällaisia palveluita ovat muun muassa, mutta ei vain rajoitettu näihin, Verkkosivuston käyttökokemuksen parantaminen seuraamalla aktiviteettiasi sivustolla ja markkinointikampanjan tehokkuuden mittaaminen.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat, on mahdollista blokata osa evästeistä tai kaikki evästeet, tai poistaa kaikki asetetut evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Me emme kuitenkaan suosittele tätä, sillä evästeiden estäminen tai poistaminen saattaa rajoittaa Verkkosivuston käyttöäsi.

12. NETENT-PELIT

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, NetEntin tietosuojakäytäntö on myös voimassa. Löydät sen täältä.

Start Chat

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön